Esti aici:--De ce musulmanii nu consuma carne de porc?

De ce musulmanii nu consuma carne de porc?

Carnea de porc a fost conectată cu nu mai puțin de cincizeci de boli diferite. Printre acestea se numără infecțiile cauzate de diferite tipuri de viermi, ale căror oua, prezente în carnea de porc, sunt ingerate de oameni, intra în fluxul lor sanguin și pot astfel sa ajungă și sa distrugă aproape toate organele corpului.

• O concepție greșită este aceea că, dacă carnea de porc este gătită bine, ouăle parazitare sunt distruse. Într-un proiect de cercetare întreprins în America, s-a constatat, însă că ouăle prezente în carne de porc nu mor la temperaturi normale de gătit. [În mod particular, viermele de trichinoză nu este distrus prin gătire. Creșterea sa în organism poate provoca infectarea membranei cerebrale și a creierului, a mușchiului inimii, a plămânilor, a rinichilor și a nervilor. Menționăm încă odată, ca motivația primară în privința acestei chestiuni este supunerea față de Dumnezeu, în vreme ce interdicția se bazează pe principiul evitării răului. În Coran, precum și în Biblie, carnea de porc a fost interzisă și declarată necurată. În ceea ce privește răul fizic cauzat de consumul acesteia, medicina modernă a confirmat o serie de fapte, dintre care enumeram:

• Carnea de porc conține mult colesterol, care este binecunoscut în creșterea probabilității blocajelor arteriale.

• S-a descoperit că carnea și grăsimea de porc contribuie la răspândirea cancerului de colon, de rect, de prostată și de sânge. Bating-ul a fost conectat cu scabia, alergii, ulcere gastrice și infecții pulmonare.]

• Este, de asemenea, cunoscut faptul că unele boli, cum ar fi reumatismul și durerea articulara, sunt comune doar la oameni și porci și nu apar în cazul niciunui alt animal.

Musulmanii acceptă orice lege care a fost emisă de Dumnezeu, cu convingere și încredere totală în cunoașterea și înțelepciunea legiuitorului.

 

2017-11-17T07:30:45+00:00